Gastouder

Start je eigen kinderopvang

Wil je zelfstandig ondernemer zijn?

Je bezit de kwaliteiten om meerdere kinderen tegelijkertijd op te vangen en bent meerdere dagen in de week beschikbaar!

Naast pedagogische kwaliteiten, heb je ook commerciële talenten en een ondernemingsgeest om je eigen kinderopvang zelfstandig te leiden. Je hebt Communicatieve vaardigheden en een positieve, persoonlijke uitstraling om je eigen klanten te woord te staan.

Wil je aan de slag gaan met ons concept om zelf klanten te werven en je eigen bedrijf starten?  Dan zien wij je graag als collega bij GastouderenU.nl

Het GastouderenU.nl concept

Wij hebben een concept ontwikkeld voor de gastouder dat bijdraagt aan meer grip en controle op de invulling van je eigen kinderopvang. Het concept begeleid je naar het zelfstandig ondernemerschap. En laat je nog meer professionaliteit in je werk als gastouder bereiken. Het helpt je met financiële en belastingtechnische vraagstukken. En zorgt ervoor dat je geregistreerd wordt in het Landelijk Register Kinderopvang om een wettelijk erkende kinderopvang te worden. Samen met jou gaan we je eigen bedrijf opzetten.

Welke documenten moet je hebben om gastouder te worden

  1. Staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang.
  2. In het bezit is van een MBO-2 Helpende (Zorg en) Welzijn diploma, of een daaraan gelijkgesteld diploma of een ervaringscertificaat.
  3. In het bezit is van een geldig geregistreerd kinder EHBO certificaat van het Oranje Kruis.
  4. Een geldige Verklaring Omtrent Het Gedrag (VOHG) kan overleggen. Zijn/haar huisgenoten van 18 jaar of ouder ook een VOHG kan overhandigen (alleen nodig wanneer de opvang bij de gastouder thuis is).
  5. In het bezit is van een aansprakelijkheidsverzekering en bij gebruik van de auto heeft de gastouder ook een inzittende verzekering nodig.