Gastouder Cunera Mechielsen-Berkhout

Gastouder Cunera 

Ik werk als gastouder in mijn eigen kinderopvang. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0-13 jaar in de huiselijke omgeving van mijn woning voor meerdere dagen in de week.

Uw kind wordt opgevangen binnen de warmte van mijn gezin. Het kan zich helemaal "thuis voelen" en met de andere kinderen uit de opvang een fijne dag beleven. Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen en vindt het leuk om het proces van opgroeien te begeleiden. Zo leert uw kind om te gaan met andere kinderen, sociaal vaardig te worden, te delen, samenspelen en zelfstandig te worden als voorbereiding op de Basisschool en/of het Voortgezet Onderwijs. We ondernemen tijdens de opvangdag allerlei activiteiten zowel binnen als buiten. In mijn kinderopvang is speelgoed aanwezig voor alle leeftijden en voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind. Kortom een professionele kinderopvang waar uw kind liefdevol wordt opgevangen in de huiselijke sfeer.

Ik voldoe aan de deskundigheidseisen gesteld in de Wet Kinderopvang en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). En ben hiermee een wettelijke erkende kinderopvang.

Ik werk samen met GASTOUDERenU.nl dit betekend voor u dat de opvangkosten van uw kind door het rijk (grote deels) kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, Wet Kinderopvang 2005. En voor mij, dat ik kan terugvallen op begeleiding van collega's van het gastouderbureau in pedagogische, financiële en administratieve vraagstukken.

GASTOUDERenU.nl heeft een zeer gunstig pakket samengesteld. En werkt met een gebruiksvriendelijk ouderportaal! Hierin is alles digitaal opgezet en simpel vanaf uw telefoon, tablet of computer te bedienen!

Bent u geïnteresseerd in de opvang van uw kind bij de Gastouder Cunera Schrijft u dan nu in: aanmelden


Kinderopvang De Vlindertuin

Kinderopvang de Vlindertuin is geopend

 Dinsdag, woensdag en donderdag van 06:30 tot 17:30             (andere tijden in overleg)

Op de vlindertuin hanteren we een vaste dagindeling

  • 8.10 brengen we de kinderen naar school
  • 9.30 eten we fruit en of drinken we een smoothie
  • daarna gaan de aller kleinste een uurtje slapen en de oudere  kinderen gaan spelen ( of we lezen een boekje maken muziek doen versjes, net wat de dag ons brengt en waar we zin in hebben.)
  • 11.40 halen we de kinderen uit school en eten we samen een broodje.
  • 12.40 brengen we de kinderen weer naar school ( en meestal gaan de jongere kinderen even slapen.)
  • 15.00 is iedereen weer uitgeslapen en gaan we de oudere kinderen weer van school halen.
  • Dan drinken we thuis met elkaar een sapje en eten we wat lekkers. Om daarna te spelen of te knutselen net wat een ieder leuk vindt.
  • 16.00 tot 17.30 worden de kinderen weer opgehaald. (Tussen half vijf en half zes mogen de kinderen even tv kijken)

&l

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.