Gastouder Bianca van der Raad

Gastouder Bianca

Kinderopvang Pippilanca

Ik werk als gastouder in mijn eigen kinderopvang. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0-13 jaar in de huiselijke omgeving van mijn woning op Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag.

Uw kind wordt opgevangen binnen de warmte van mijn gezin. Het kan zich helemaal "thuis voelen" en met de andere kinderen uit de opvang een fijne dag beleven. Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen en vindt het leuk om het proces van opgroeien te begeleiden. Zo leert uw kind om te gaan met andere kinderen, sociaal vaardig te worden, te delen, samenspelen en zelfstandig te worden als voorbereiding op de Basisschool en/of het Voortgezet Onderwijs. We ondernemen tijdens de opvangdag allerlei activiteiten zowel binnen als buiten, heerlijk met de duinen en een grote speeltuin om de hoek. In mijn kinderopvang is speelgoed aanwezig voor alle leeftijden en voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind. Kortom een professionele kinderopvang waar uw kind liefdevol wordt opgevangen in de huiselijke sfeer.

Ik voldoe aan de deskundigheidseisen gesteld in de Wet Kinderopvang en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). En ben hiermee een wettelijke erkende kinderopvang.

Ik werk samen met GASTOUDERenU.nl dit betekend voor u dat de opvangkosten van uw kind door het rijk (grote deels) kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, Wet Kinderopvang 2005.

En voor mij, dat ik kan terugvallen op begeleiding van collega's van het gastouderbureau in pedagogische, financiële en administratieve vraagstukken.

GASTOUDERenU.nl heeft een zeer gunstig pakket samengesteld. En werkt met een gebruiksvriendelijk ouderportaal! Hierin is alles digitaal opgezet en simpel vanaf uw telefoon, tablet of computer te bedienen!

Bent u geïnteresseerd in de opvang van uw kind bij de Gastouder Bianca

Schrijft u dan nu in: Inschrijven

Kinderopvang Pippilanca

Geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.