Gastouder Wilma Jansen

Ik ben Wilma Jansen, getrouwd en moeder van twee zonen en twee dochters. Sinds mijn kinderen de basisschool zijn ontgroeid is ook voor mij een nieuwe fase in mijn leven aangebroken. Ik ben gestart met mijn eigen kinderopvang Bij Wilma Thuis. Inmiddels zijn alle kinderen de deur uit en heb ik alle tijd voor de kindjes in de opvang. .Ik voldoe aan de deskundigheidseis gesteld in de Wet Kinderopvang en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 909197271. Ik ben in het bezit van een MBO diploma Helpende Welzijn en een geregistreerd kinder EHBO certificaat.

Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen en vind het leuk dat ik als gastouder het proces van opgroeien van een kind mag begeleiden. Uw kind zal volledig deel uitmaken van mijn gezin en liefdevol verzorgd worden in de huiselijke sfeer van mijn woning. Uw kind zal Bij Wilma Thuis een gezellig 2de thuis vinden, waarin ik rust, structuur, stabiliteit, warmte en geborgenheid erg belangrijk vind. De vaste dagindeling biedt voor de kinderen regelmaat, dit biedt de kinderen houvast en ze weten waar ze aan toe zijn. Uw kind leert samen met de kinderen van Bij Wilma Thuis met elkaar te spelen en te delen. Ook wordt aandacht besteed aan het zelfstandig worden van uw kind, denk hierbij aan zelf eten en drinken, aan- en uitkleden en zindelijk worden. Er zijn ook huisdieren bij Bij Wilma Thuis: die we samen kunnen verzorgen. We trekken er regelmatig gezellig op uit met de hondjes of spelen in de speeltuin waar meerdere kinderen uit de buurt samenkomen. In de basisschooltijd van mijn eigen kinderen is onze boekenkast uit zijn voegen gegroeid: Bij Wilma Thuis beschikt over een schat aan kinderboeken waaruit de kinderen zelf kunnen lezen en geregeld voorgelezen worden. Het is vooral erg gezellig om samen boekjes te lezen en de taalontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd.

In mijn benadering naar kinderen staat communicatie centraal. Ik leg de kinderen uit waarom iets wel of niet mag, er wordt niet alleen maar ja of nee gezegd. Ook aan de communicatie met ouders hecht ik veel waarde, omdat een goede samenwerking de opvoeding van de kinderen ten goede komt. Ik hou van duidelijkheid en openheid naar elkaar toe en vind het belangrijk dat kinderen later kunnen terugkijken op een fijne jeugd en goede herinneringen overhouden aan het spelen met hun vriendjes bij Bij Wilma Thuis. 

Kinderopvang Bij Wilma Thuis

Bij Wilma Thuis is een kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 

Bij Wilma Thuis voldoet aan de eisen van veiligheid en hygiëne en biedt plaats om doorlopend 4 kinderen op te vangen. In de huiskamer kunnen de kinderen spelen met het aanwezige speelgoed. Er is een veilig ingerichte tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken in de zandbak of op de schommel of glijbaan. In de directe omgeving zijn een kinderboerderij en verschillende speeltuinen die regelmatig bezocht worden. Kortom: voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind.

Ik werk samen met GASTOUDERenU.nl. Dit betekent voor mij dat ik gebruik kan maken van hun faciliteiten. Voor u betekent dit dat de betalingen via GASTOUDERenU.nl lopen en de opvangkosten van uw kind door het rijk deels kunnen worden vergoed. Meer informatie over wet kinderopvang vindt u op www.toeslagen.nl.

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.